spot_img
23.5 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 26, 2024
Altele
    AcasăSportNu se știe dacă echipa de baschet CSM Târgu Jiu va participa...

    Nu se știe dacă echipa de baschet CSM Târgu Jiu va participa la turneul de menținere/promovare în prima ligă

    Federația Română de Baschet a propus pentru locurile rămase libere, două sau trei în prima divizie, să organizeze un turneu de menținere/promovare.

    Pentru aceste locuri are dreptul să se lupte și CSM Târgu Jiu. Acest turneu se va desfășura, în luna septembrie, conform regulilor din Liga I cu maxim doi jucători străini. Incertitudinea eșalonului în care își vor desfășura activitatea va fi un impediment major în a obține semnătura jucătorilor doriți. De asemenea, loturile ar trebui reconfigurate dacă anumite echipe vor cădea în liga secundă.

    Directorul tehnic, Claudiu Alionescu, a spus că o decizie finală va fi luată, cel mai probabil, la începutul lunii viitoare: „Nu avem o poziție oficială că vom merge la acest baraj. Am așteptat să vedem dacă lucrurile se mai schimbă. Urmează ca până la 1 iulie să decidem ce facem. Urmează partea de reconstrucție a echipei. Trebuie să numim o discuție ipotetic, unde vine să evolueze? În prima ligă sau din a doua? O normalitate este să pornească din liga secundă“.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
    error: Content is protected !!