spot_img
18.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăSportO nouă victorie pentru echipa de baschet CSM Târgu Jiu

    O nouă victorie pentru echipa de baschet CSM Târgu Jiu

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu înregistrează cel mai bun sezon de la înființare. Echipa gorjeană a înregistrat o nouă victorie extrem de importantă în Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95, câștigând în deplasare, scor 93-75, contra CSM Focșani.

    Meciul disputat sâmbătă, 3 februarie, a contat pentru etapa a 20-a din Liga Națională. Baschetbaliștii lui Kresimir Basic au câștigat 3 din cele 4 secvențe ale partidei. Singura sincopă a gorjenilor a fost în sfertul doi, pe care elevii lui Kresimir l-au pierdut la doar o posesie. Pe sferturi, scorul a fost 21-25, 20-18, 20-28, 14-22.

    CSM Târgu Jiu a început meciul de la Focșani cu următorul ”5”: Dimitrius Underwood, Ethan Wright, Camil Berculescu, Noam Weinberg și Arsenije Vuckovic. Dimitrius Underwood a fost cel mai bun marcator al grupării gorjene, cu 23 de puncte. În meciul de la Focșani și-a făcut debutul și noua achiziție a echipei noastre, Milan Luzaic. Baschetbalistul bosniac a reușit 7 puncte în partida de la Focșani.

    Un meci excepțional a făcut și Camil Berculescu. Baschetbalistul gorjean a totalizat 14 puncte, 10 recuperări și o pasă decisivă. Cu 14 puncte a terminat meciul și Arsenije Vuckovic, care a mai reușit și 8 recuperări.

    „Ne întoarcem cu o victorie foarte importantă”

    Antrenorul Kresimir Basic și-a felicitat jucătorii pentru victoria obținută la Focșani: „Ne întoarcem acasă cu o victorie importantă, mai ales că a fost obținută în deplasare. Felicit jucătorii în special pentru evoluția din repriza secundă și cu precădere din ultimul sfert, care a fost decisiv. În prima parte ne-am chinuit puțin și pentru că Focșani au înscris foarte bine de afară, dar în final ne întoarcem cu o victorie foarte importantă”.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: