spot_img
20.5 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 28, 2024
Altele
    AcasăSportS-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu echipa maghiară Motherson Mosonmagyarovari...

    S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu echipa maghiară Motherson Mosonmagyarovari KC din EHF European League

    CSM Târgu Jiu va duce  duminică, 18 februarie, de la ora 19.00, ultima bătălie din Grupa D EHF European League, contra formației maghiare Motherson Mosonmagyarovari KC.

    Handbalistele pregătite de Liviu Andrieș și Andrei Enache vor să încheie primul sezon european cu o victorie, dar au nevoie mai mult ca oricând de sprijinul suporterilor gorjeni.

    Începând de marți, 13 februarie, suporterii echipei își pot procura bilete pentru partida cu formația din Ungaria.

    Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu a scos la vânzare biletele pentru meciul cu Motherson Mosonmagyarovari KC(Ungaria), contând pentru etapa a 6-a din Grupa D din EHF European League. Prețul unui bilet este de 30 de lei(intrare generală).

    Suporterii echipei pot achiziționa biletele atât de la Sala Sporturilor, cât și online de pe platforma blt.ro. https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-motherson-mosonmagyarovar-handbal-feminin.html

    Posesorii de abonamente au rezervate biletele pentru acest meci până miercuri, 14 februarie, ora 17.00. Abonații pot să-și păstreze locurile pentru acest joc dacă achiziționează biletele, de la Sala Sporturilor, miercuri, 14 februarie, între orele 09:00-17:00.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: