spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, iulie 19, 2024
Altele
  AcasăSportȘase sportivi legitimați la CSM Târgu Jiu participă la Finala Campionatului Național...

  Șase sportivi legitimați la CSM Târgu Jiu participă la Finala Campionatului Național Individual de Lupte pe Plajă Seniori și Juniori

  Șase sportivi legitimați la CSM Târgu Jiu, coordonați de antrenorul Mădălin Gorjanu, au plecat spre Costinești pentru Finala Campionatului Național Individual de Lupte pe Plajă Seniori și Juniori.

  Competiția, organizată pe plaja de la Obelisc, se va desfășura în perioada 10-16 iunie. La startul evenimentului sportiv de la malul mării se vor alinia sute de sportivi legitimați la cluburi din întreaga ţară, iar printre cei care se luptă pentru medalii se numără și vicecampionul național la categoria +90 de kilograme, Alexandru Beșliu, de la CSM Târgu Jiu. Alți 5 luptători pregătiți de Mădălin Gorjanu vor lupta în competiția de la malul mării. Octavian Mitoi, și el cu rezultate bune în luptele pe plajă, dar și 4 debutanți la diferite categorii de vârstă și greutate: Vlad Bejinariu, Ștefan Măceșanu, Mario Ilinca și Rareș Ninu.

  „Sper la o evoluție cât mai bună a sportivilor noștri“

  Antrenorul Mădălin Gorjanu, coordonatorul secției de lupte a CSM Târgu Jiu, a plecat la malul mării cu doi luptători cu rezultate excelente în luptele pe plajă, Alexandru Beșliu, vicecampion național anul trecut, care va lupta la seniori, și Octavian Mitoi, familiarizat deja cu luptele pe plajă, și care va concura atât la juniori U20, cât și la seniori, dar și cu 4 debutanți: Vlad Bejinariu, Ștefan Măceșanu, Mario Ilinca, toți 3 la categoria de vârstă U17, și Rareș Ninu, mezinul delegației, care va lupta la categoria U15.

  După antrenamentele la intensitate maximă din ultima perioadă, Mădălin Gorjanu, antrenorul luptătorilor de la CSM Târgu Jiu, are încredere că sportivii gorjeni vor face un turneu cât mai bun și speră ca băieții săi să intre în lupta pentru medalii.

  „Avem în delegație doi sportivi cu rezultate la acest stil de lupte, Alex Beșliu și Octavian Mitoi, de la care avem așteptări mari, dar și 4 debutanți. Sper la o evoluție cât mai bună a sportivilor noștri și sperăm să ne întoarcem cu rezultate bune. Este o competiție care a devenit deja tradiție, și care an de an se dispută la Costinești, și care adună peste 600 de sportivi la fiecare ediție. Luptele pe plajă sunt pe lista de la Jocurile Olimpice din 2028 și Federația Română de Lupte caută sa dezvolte cât mai mult acest stil, iar în acest context vrem să-i mulțumim domnului director Robert Bălăeț, care a înțeles importanța luptelor pe plajă și care ne acordă tot suportul necesar”, a spus Mădălin Gorjanu, antrenor-coordonator secția lupte CSM Târgu Jiu.

  Concursul se va desfășura pe grupe eliminatorii urmate de finalele pe categorii de greutate la juniori și seniori și se va încheia duminică, 16 iunie, cu festivitățile de premiere.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!