spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 18, 2024
Altele
    AcasăSportCSM Târgu Jiu pune în vânzare abonamente pentru meciurile din Liga Florilor...

    CSM Târgu Jiu pune în vânzare abonamente pentru meciurile din Liga Florilor MOL şi Cupa României

    CSM Târgu Jiu va pune în vânzare abonamente, pentru meciurile sezonului competițional 2024 – 2025, din Liga Florilor MOL şi Cupa României.

    „Ne apropiem de startul unui nou sezon competițional în Liga Florilor, iar CSM Târgu Jiu se pregătește să scrie o nouă poveste la cel mai înalt nivel în handbalul feminin românesc. La începutul lunii septembrie, handbalul spectacol va reveni în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, iar noi ne dorim ca şi în noul sezon să veniţi alături de echipă în număr cât mai mare. CSM Târgu Jiu dorește să anunțe toți iubitorii handbalului gorjean, că, începând cu data de 9 august 2024, se pun în vânzare abonamentele pentru meciurile sezonului competițional 2024 – 2025, din Liga Florilor MOL şi Cupa României“, au transmis reprezentanții Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu.

    CUMPERI UN ABONAMENT ȘI PRIMEȘTI GRATUIT UN TRICOU CU EMBLEMA CLUBULUI

    CSM Târgu Jiu le va pune la dispoziție celor care își vor achiziționa abonamente, câte un tricou: „Au mai rămas puţine zile până la startul oficial al noului sezon handbalistic din România, al treilea din istoria clubului gorjean pe prima scenă a handbalului românesc. O nouă provocare pentru echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache, care se pregăteşte intens pentru întâlnirea cu suporterii. Și, pentru că vrem să ne bucurăm împreună de handbal în noul sezon, avem și o surpriză pentru fanii echipei. Cei care vor achiziționa abonamente pentru noul sezon vor primi, gratuit, un tricou cu emblema clubului“, au mai transmis reprezentanții CSM Târgu Jiu.

    Prețul unui abonament pentru noul sezon este de 150 de lei- acces general- atât pentru meciurile din Liga Florilor, cât şi pentru partidele din Cupa României. Pensionarii vor putea achiziționa abonamente la prețul de 100 de lei, pe baza actului de identitate şi a cuponului de pensie. În cazul pensionarilor, abonamentele pot fi ridicate doar de la sediul clubului.

    Posesorii de abonamente din sezonul competițional 2023–2024, care doresc să își păstreze aceleași locuri, au prioritate şi pot face acest lucru în primele 10 zile de la începerea campaniei de vânzare a abonamentelor, respectiv în perioada 9-18 august 2024.

    Cei care doresc sa achiziționeze abonamente pentru sezonul 2024-2025 sunt așteptați la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, sau le pot procura on-line de pe https://www.blt.ro/abonament-handbal-2024-2025-liga-florilor-mol.html

    PREȚURI ABONAMENTE HANDBAL SEZON 2024/2025:
    Prețuri abonamente:
    150 Lei – acces general
    100 Lei – pensionari (abonamentele pot fi ridicate doar de la sediul clubului)

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!