spot_img
28.4 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 26, 2024
Altele
    AcasăSportTânăr cu părinți născuți în Gorj, unul dintre cei mai promițători fotbaliști...

    Tânăr cu părinți născuți în Gorj, unul dintre cei mai promițători fotbaliști români

    Rareș Ecobici are 14 ani și a câștigat recent Cupa României cu echipa Universitatea Craiova Under 15, unde evoluează pe postul de fundaș stânga. Acesta este unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști români, fiind selecționat și la echipa României U15.

    „Cea mai importantă performanță obținută până în prezent este victoria contra echipei CSA Steaua București, câștigând cu echipa mea, Universitatea Craiova, Cupa României la U15. Finala cu Steaua a fost un meci greu confruntându-ne cu adversari buni, împotriva cărora mai jucasem de două ori, din nefericire pierzând“, a spus Rareș.

    Părinții fotbalistului sunt gorjeni, dar s-au stabilit de mai mult timp în Craiova.

    Vrea să joace la echipa mare a Universității Craiova

    Rareș vrea să îl scoată la pensie pe Nicușor Bancu, jucătorul de bază al echipei naționale și al Universității Craiova: „Am doi fotbaliști preferați, unul fiind Alphonso Davies care joaca la Bayern München pe același post cu mine, postul de fundaș stânga, iar, apoi, idolul meu în fotbal este Cristiano Ronaldo. Dar îl admir și pe Nicușor Bancu pe care-mi doresc să-l pensionez în curând și să-i iau locul“.

    Își dorește un transfer la Real Madrid

    Tânărul fotbalist își dorește să joace la Real Madrid: „Visul meu este să ajung la Real Madrid, fiind echipa mea preferata de mic. Peste 4 ani mă vad dând probe la o echipă din străinătate, oferindu-mi un contract“.

    Rareș își dorește să fie unul dintre jucătorii de bază ai echipei României: „Pentru mine echipa națională este lotul unde se strâng cei mai buni jucători din țară, adunându-și forțele să bată alte țări. De asemenea este o onoare și o mare responsabilitate să-ți poți reprezenta țara. Cel mai important rezultat obținut la echipa națională este victoria contra Moldovei cu scorul de 5-1“, a mai povestit unul dintre cei mai promițători jucători români.

    Rareș a început fotbalul la vârsta de 4 ani și 8 luni. „Am ales acest sport deoarece de mic mi-a plăcut să mă joc cu mingea. Am fost mereu competitiv, iar tatăl meu m-a încurajat să devin mai bun“, a relatat Rareș.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
    error: Content is protected !!