spot_img
12.1 C
Târgu Jiu
duminică, mai 5, 2024
Altele
    AcasăSportVictorie mare obținută în deplasare de echipa de baschet CSM Târgu Jiu

    Victorie mare obținută în deplasare de echipa de baschet CSM Târgu Jiu

    CSM Târgu Jiu a înregistrat vineri, 8 decembrie, o victorie extrem de importantă, în deplasare, scor 89-73, cu CSM Galați. Gazdele au avut +20 pe tabelă în prima repriză, dar baschetbaliștii CSM Târgu Jiu au revenit spectaculos în repriza secundă și-au răsturnat tabela. Meciul a contat pentru etapa a 12-a din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Ethan Wright a fost cel mai bun om de pe teren. Americanul a reușit 35 de puncte!

    Gruparea gorjeană s-a dovedit a fi mai bună, la capătul unui meci cu două reprize diametral opuse. Prima controlată de gruparea gălățeană, repriză în care gazdele au avut 20 de puncte avans, atunci când tabela arăta 52-32 pe finalul primei reprize. A doua parte a meciului a aparținut în totalitate grupării gorjene, care a pornit într-o cursă nebună de urmărire a adversarului. În sfertul 3, baschetbaliștii lui Kresimir Basic au ”topit” avantajul pe care gazdele l-au avut la pauză, iar în ultimul act a fost rândul gorjenilor să ajungă la peste 20 de puncte, mai precis la +22, când tabela arăta 67-89!

    Antrenorul Kresimir Basic și-a felicitat jucătorii pentru modul în care au reușit să revină în joc și să câștige partida: „Felicitări jucătorilor pentru că au crezut în ei, au crezut că totul este posibil dacă lupti și acesta trebuie să fie motorul pentru fiecare meci: luptăm până la capăt indiferent de rezultat. Sperăm că am adus o bucurie iubitorilor de baschet din Targu Jiu, iar sămbăta viitoare să umplem sala căt mai mult cu putință pentru că jucătorii merită acest lucru”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: