spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăSport(VIDEO) Ciclism: Cădere colectivă impresionantă la o etapă din Turul Bretaniei

    (VIDEO) Ciclism: Cădere colectivă impresionantă la o etapă din Turul Bretaniei

    Scene ireale în timpul etapei a şasea a Turului Bretaniei, de la Chateaubriand (Loire-Atlantique) la Plancoët (Côtes d’Armor). Cu 80 de kilometri înainte de final, aproape tot plutonul a fost angrenat într-o cădere colectivă impresionantă, relatează lefigaro.fr, potrivit news.ro.

    Rutierii, care rulau cu 60 de kilometri pe oră, au căzut ca nişte piese de domino, unul după altul, pe un drum acoperit de o peliculă de pământ umed şi extrem de alunecos.

    În ciuda prezenţei unui motociclist care să avertizeze asupra pericolului, bărbatul din fruntea plutonului a derapat şi a provocat haos în spatele său, aproape toţi urmăritorii săi izbindu-se unii de alţii. Câțiva dintre ei au fost transportați la spital.

    „Decizia (de a anula etapa) nu a fost uşor de luat.  În ceea ce priveşte accidentul, a fost doar un mic sector noroios pe un traseu frumos şi uscat. Trecerea a fost marcată de Garda Republicană cu un steag galben. A fost nevoie doar de această căzătură în faţă pentru a antrena întregul pluton. Este un fapt de cursă”, a declarat Christophe Fossani, preşedintele Turului Bretaniei.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: