spot_img
17.4 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesS-a reunit primul Biroul Politic în ALDE Gorj. Vezi planul de bătaie!

    S-a reunit primul Biroul Politic în ALDE Gorj. Vezi planul de bătaie!

    Liderii ALDE Gorj s-au reunit în prima ședință de Biroul Politic Județean după schimbările făcute în vară. Președintele interimar Norica Nicolai a lipsit de la întâlnire însă chiar și așa obiectivele au fost trasate. Spre deosebire de reunirile trecute de această dată propunerile au fost votate în unanimitate.

    Robert Filip a prezidat ședința după ce colegii săi l-au însărcinat prin vot să facă acest lucru. Vicepreședintele le-a explicat colegilor care sunt viziunile sale în ceea ce privește noul proiect ALDE de la Gorj. Filip a dezvăluit și când vor avea loc algeri interne în partid. “Finalizarea acestui proiect va avea loc la sfârșitul acestui an organizare de alegeri statuare în fiecare localitate din Gorj. Sperăm ca acest mesaj de unitate să fie transmis în tot judetul. Vrem să cooptăm noi membrii, să aducem fețe noi cu oameni serioși , să facem o altfel de politică, mai serioasă, cu lucruri concrete pentru gorjeni. Gorjul se regăsește acum într-o zonă codașă pe infrastructură, dezvoltare economică și chiar la modul de a face politică pentru că vedem că suntem măcinați de scandaluri din toate părțile”, a declarat vicepreședintele ALDE Gorj Robert Filip.

    ALDE, punct de echilibru

    La discuții a fost prezentat și cel mai nou venit în partid, Ion Iordache. În urma dialogul purtat fostul liberal și-a spus punctul de vedere în privința opoziției făcute în Gorj. „Am fost primit cu brațele deschise în Alde, o organizație destul de mică dar cu oameni valoroși. Eu îmi asum proiectul politic pe care l-am și prezentat Biroului Teritorial. Îmi asum rezultatele pe care mi le-am propus.Vrem ca organizația ALDE să fie un punct de echilibru pe scena politică din Gorj. Ne dorim ca aleșii noștri locali să-și aducă aportul la a realiza proiectele tuturor entităților locale. Nu vrem să facem opoziție la modul la care aceasta a fost percepută de unii dintre colegii nostri de pe scena politică. Avem proiecte aplicate pe care le vom pune la dispoziția organizațiilor din fiecare localitate în parte și un program ambițios pe care să-l ducem până la capăt” a declarat vicepreședintele Ion Iordache.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: