spot_img
Altele
    AcasăEvenimentLăutar din Albeni amendat de ANAF. ,,Le cânt şi în puşcărie”

    Lăutar din Albeni amendat de ANAF. ,,Le cânt şi în puşcărie”

    Un bărbat din Albeni a primit zilele trecute o vizită neaşteptate. La poarta acestuia au bătutdoi inspectori de la fisc. La prima interacţiune, bărbatul nu şi-a dat seama despre ce este vorba, iar ulterior i-a fost înmânată o amendă pentru că nu şi-a declarat veniturile.

    Constantin Florea a fost amendat cu 3.000 de lei pentru că nu a declarat veniturile la fisc. Conform spuselor bărbatului, acesta ar fi cântat la o nuntă, acolo unde ar fi fost remunerat cu suma de doar 300 de lei. Bănuiala lui este că a ajuns pe mâna inspectorilor ANAF, după ce ar fi fost reclamat de nuntaşii din comună. Acum, va trebui să plătească statului de zece ori mai mult decât a câştigat. În ciuda sancţiunii primite, omul a declarat că nu se va lăsa de această meserie.

    ”Am rămas surprins că au venit la poartă. Sunt singurul lăutar din Gorj, să-mi ia mie pielea? O să plătesc, o să mă pun în regulă, o să-mi fac un SRL și o să declar că am câștigat un leu și le dau 1% din venitul meu, de meseria asta nu mă las. Nu m-am făcut lăutar peste noapte. Le-am spus că și în pușcărie dacă mă bagă, eu și acolo o să cânt”, a declarat instrumentistul.

    Controlul a fost făcut prin sondaj în data de 19 octombrie la persoana fizică Florea Constantin.

    ”S-a constatat faptul că în perioada 20.04.2018-19.10.2018 a efectuat prestări servicii artistice pentru care a fost remunerat cu suma de 300 de lei, fără a avea o formă de organizare. (…) Fapta a fost recunoscută prin nota explicativă dată la momentul controlului”, se arată în procesul verbal.

    Atenţia inspectorii ANAF s-a îndreptat acum spre fotografi şi cameramani. Vor să afle dacă în ultimii cinci ani, aceştia au încasat bani pe care nu i-au declarat.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: