spot_img
Altele
    AcasăPoliticTinerii parașutați pe listele PNL, nu îi cunosc pe vechii liberali

    Tinerii parașutați pe listele PNL, nu îi cunosc pe vechii liberali

    Actualii consilieri județeni sunt o enigma pentru nou-veniți. Un tânăr liberal, aspirant la fotoliu de ales, a scos în evidență că actuala echipa PNL din Consiliul Județean este ca și inexistentă. Tânărul liberal a recunoscut public că nu știe ce colegi ocupă, în prezent, o astfel de poziție.

    PNL este reprezentat în Consiliul Județean Gorj de nouă consilieri pe care tânărul candidat nu îi cunoaște, deși o parte din ei se regăsesc și pe actuala listă propusă de partid. „Ce pot să vă spun e că am intrat de curând în politică, sunt interesat de a aduce performanță în administrația publică și nu îi cunosc încât să pot să ofer o opinie concretă și relevantă”, a transmis liberalul în discursul său transmis live.

    Tânărul de 32 de ani a mai susținut că de-a lungul timpului a fost curtat de mai multe partide politice, însă abia acum a făcut pasul spre acest domeniu. Întrebat ce îl recomandă pentru funcția de consilier, candidatul a declarat: „experiența acumulată în timp mă recomandă pentru acest post”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: