spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesDoi localnici din Cătunele decedați de COVID-19, abandonați. Nu a avut cine...

    Doi localnici din Cătunele decedați de COVID-19, abandonați. Nu a avut cine să-i înmormânteze

    Doi localnici din comuna Cătunele, din județul Gorj, au fost răpuși de COVID-19 și înmormântați în condiții speciale. Familiile celor două persoane decedate nu au fost ajutate de către localnici, deoarece toți au dat bir cu fugiții de teamă să nu se infecteze cu noul coronavirus. Astfel, nu au putut fi îndeplinite obiceiurile specifice la înmormântare, cum ar fi oferire pachetelor pentru pomană.

    Primarul localității Cătunele, Florinel Țuilă, a transmis un mesaj pe Facebook în care a povestit că s-a ocupat de funeraliile celor doi localnici, în lipsa unui alt ajutor: „Dragii mei prieteni, această săptămână a fost una neagră pentru comunitatea noastră, deoarece au fost înmormântate două persoane care au fost infectate cu Coronavirus. Personal m-am ocupat de tot ce înseamnă funeralii. Am rămas cu un gol în suflet când am văzut că nu avea cine duce crucea sau steagul. Nu mai vorbim de împărțirea pachetelor.

    De ce? Vă informez că virusul criminal nu se transmite de la persoanele decedate. Toată acțiunea se desfășoară după reguli. Sperăm să nu mai avem cazuri, dar în alte situații vă rog sa fiți alături de consătenii dumneavoastră“.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: