spot_img
14.1 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 9, 2024
Altele
    AcasăActualitateMunicipiul Târgu Jiu, transformat în groapă de gunoi

    Municipiul Târgu Jiu, transformat în groapă de gunoi

    Mai multe zone din municipiul Târgu Jiu s-au umplut de deșeuri de toate categoriile. Ieri, un echipaj de la Poliția Locală a surprins două persoane care abandonau deșeuri la marginea orașului, pe un spațiu verde, din zona Bârsești.

    „Polițiștii Direcției Poliția Locală Târgu Jiu au depistat astăzi, 23 iunie, două persoane care depozitau ilegal deșeuri provenite din dezmembrări auto. A fost solicitat sprijinul comisarilor din cadrul Gărzii de Mediu Gorj, în vederea luării măsurilor legale ce se impun“, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Poliției Locale Târgu Jiu.

    Deficiențe constate de Garda de Mediu

    Și comisarii Gărzii de Mediu Gorj au constat deficiențe grave cu privire la gestionarea deșeurilor pe un amplasament aflat pe raza municipiului Târgu Jiu. „Comisarii Gărzii de Mediu Gorj au descins pe un amplasament în Municipiul Tg Jiu, Calea București, unde au fost identificate mai multe activități de întreținere auto, cu deficiențe în gestionarea deșeurilor. Au fost aplicate până în prezent mai multe sancțiuni contravenționale în valoare de 6.000 lei. Acțiunea de verificare a societăților în cauză va continua și în zilele următoare“, au transmis reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!