spot_img
17.4 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăNationalCe ar trebui să știți despre Huawei MateBook X Pro

    Ce ar trebui să știți despre Huawei MateBook X Pro

    Designul general al noului Huawei MateBook X Pro 2021 nu este foarte diferit față de versiunea din 2019, însă acesta are alte puncte forte diferențiatoare. Este o construcție din aluminiu, destul de subțire, de doar 14,6 mm, făcută să pară și mai subțire datorită marginilor inferioare conice. Este un aspect exterior izbitor care rivalizează cu cel al modelului XPS 13 9310. Cadrul metalic îl face să cântărească aproximativ 1,33 kg, ceea ce înseamnă că puteți strecura acest laptop într-un rucsac sau într-un messenger și să uitați că este acolo. Finisajul Emerald Green este destul de elegant și acesta este disponibil și pe culoarea Space Grey.

    Cele mai bune Ultrabook-uri au înregistrat toate, în general, o scădere a varietății de porturi pe măsură ce s-au subțiat. Nu este nimic diferit nici la MateBook X Pro. Acesta are în continuare USB-C dublu, audio de 3,5 mm și USB-A 3.2. Cel puțin ambele porturi USB-C sunt Thunderbolt 4, care este cât se poate de bun în acest moment în ceea ce privește viteza și versatilitatea. Singurul lucru care lipsește aici și pe care ne-ar plăcea să îl vedem este un cititor de carduri microSD.

    Ecranul tactil 3:2 al laptopului Huawei MateBook X Pro 2021 este în continuare cea mai proeminentă caracteristică a laptopului. Acesta nu are aproape deloc chenar, atingând un raport ecran/corp de 91%. Mai jos există suficient spațiu pentru a scoate în evidență logo-ul cu textul Huawei, dar atât. Are o rezoluție îmbunătățită de 3000×2000, care este incredibil de clară, precum și o luminozitate maximă de 467 nits, așa cum a fost testată. Acest lucru ajută la reducerea strălucirii pe finisajul lucios.

    Măsurând acuratețea culorilor cu un colorimetru SpyderX Pro, obțineți 97% sRGB, 75% AdobeRGB și 74% DCI-P3. Aceste rezultate ar putea fi puțin mai bune, dar este foarte greu să vă plângeți de acest afișaj. Este o plăcere să îl vedem de fiecare dată când deschidem capacul laptopului.

    Difuzoarele cvadruple alcătuiesc sistemul audio al Huawei MateBook X Pro 2021, deși se pare că reglajul Dolby Atmos a fost lăsat deoparte. Cu toate acestea, sunetul de la cele două difuzoare de sus, care flanchează tastatura, și de la cele două difuzoare de jos, situate în partea inferioară a părții frontale a PC-ului, este clar și puternic. Este una dintre cele mai bune înregistrări audio pe care le-am auzit de la un laptop de această dimensiune. Sunetul lui MateBook X Pro este în continuare unul dintre cele mai bune disponibile la un Ultrabook de această dimensiune.

    Tastatura este în cea mai mare parte confortabilă, iar utilizarea ei pentru a tasta toată ziua nu a pus probleme majore. Tastele sunt plăcut de ferme și au o cursă de aproximativ 1,2 mm. Există o iluminare de fundal pentru a ajuta la lucrul în condiții de iluminare slabă. Cele două nemulțumiri posibile ar fi lipsa tastelor de navigare (PgUp, PgDn, Home, End) și o tastă Shift de jumătate de mărime în partea stângă. Dacă sunteți o persoană care ignoră tasta Shift din dreapta, va fi nevoie să vă obișnuiți cu ea. Un cititor de amprente este încorporat în butonul de pornire, chiar deasupra tastaturii. Acesta funcționează așa cum ar trebui cu Windows Hello pentru autentificări rapide și convenabile.

    Wi-Fi 6 este inclus pentru un internet wireless mai rapid și mai fiabil, iar Bluetooth 5.1 este acolo pentru accesorii wireless. Huawei Share, care a fost introdus în modelul 2019, este încă prezent. Dacă aveți un telefon Huawei, îl puteți conecta rapid și ușor la laptop prin NFC și Wi-Fi. Odată conectat, puteți glisa și plasa fișiere între dispozitive, puteți răspunde la apeluri vocale și video pe laptopul Huawei MateBook X Pro 2021, puteți înregistra ecranul PC-ului pe telefon, puteți deschide și edita fișiere de pe telefon pe PC și multe altele. Dezavantajul este că funcționează doar cu hardware Huawei.

    GPU-ul discret NVIDIA MX a dispărut ca opțiune configurabilă. Laptopul se bazează în schimb pe grafica integrată Intel Iris Xe, care este în general o soluție mai rapidă decât GPU-ul discret MX250 de pe MateBook X Pro 2019.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: