spot_img
12.4 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesCe le transmite Grivei celor ce vor scaunul de șef la PNL...

    Ce le transmite Grivei celor ce vor scaunul de șef la PNL Gorj!

    Comisia de arbitraj a Partidului Național Liberal încă analizează situația de la Gorj. Între timp, în organizația județeană se ascut săbiile. Reprezentanții celor două tabere existente se bat în declarații. Vicepreședintele PNL Gorj, Gheorghe Grivei, le atrage atenția celor care își doresc funcția nepotului său, Dan Vîlceanu, de președinte al PNL Gorj, că lucrurile nu sunt simple.

    „La PNL Gorj toți vor ceva! Iordache, de ce nu a candidat la alegerile interne. Era în partid, mare senator pus pe munca partidului. Cei care își doresc acum funcția de președinte, de ce nu au candidat atunci?! Dacă nu ai avut curajul să candidezi, stai pe scaunul tău, liniștit, că nu te pune nimeni și, chiar dacă te pune, în maxim trei luni de zile urmează alegeri. În situația în care, dar nu se va întâmpla asta la Gorj, s-ar ajunge la concluzia că președintele a încălcarat statutul și trebuie să aibă loc alegeri, membrii Biroul Politic Județean vor desemna un președinte interimar care să se ocupe de alegeri. Acel președinte nu va fi în niciun caz numit de către București”, a transmis vicepreședintele PNL Gorj Gheorghe Grivei, la un post de radio local.

    Invocă pe cele sfinte

    Givei contrazice și acuzațiile cu privire la rezultatele obținute de PNL la Gorj. Politicianul susține că, în țară, există organizații cu scoruri mai slabe.
    „Cine zice că la PNL Gorj situația e gravă să se uite cum e la nivel național. Să se facă sondaje, să vadă acolo situația! Aștia care cască gura și zic că organizația de la Gorj e slabă să vadă alte organizații din țară. În politică toți cei care au fost împotriva mea nu mai sunt în PNL, așa că trebuie să ne gândim că totul în viață se plătește”, a mai transmis liberalul.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: