spot_img
17.3 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 1, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesDeputat : CEO nu e obiectiv turistic!!

    Deputat : CEO nu e obiectiv turistic!!

    După ce a fost ironizat de colegii liberali că nu înțelege cum funcționează lucrurile la Complexul Energetic Oltenia (CEO), lui Ion Iordache, șeful organizației PNL Gorj, i-a revenit poziția de „ghid turistic” pentru vizitele efectuate de cei de la centru în Gorj. Iordache l-a plimbat pe ministrul Energiei, Sebastian Burduja, prin CEO și Defileul Jiului, în speranța că, în felul acesta, va acumula capital politic. Propaganda electorală este taxată de social democrați.

    „Conducerea liberală de la Gorj pare că a făcut o obsesie din a transforma Complexul Energetic Oltenia în obiectiv turistic. Zilele trecute, și-a exersat calitățile de ghid pentru ministrul Energiei, în care gorjenii își puseseră speranțe, că vine cu soluții salvatoare, așa cum au promis colegii lui, liberalii gorjeni.
    Domnule ministru Burduja, nu era nevoie să bateți atâta drum, ca să vedeti cum arată o investiție blocată a statului. Dacă aveați curiozități despre amenajările hidroenergetice de pe Jiu, pentru care P.S.D. a facut o lege specială anul trecut, aveați toate informațiile de la instituțiile abilitate, la București.
    Cât despre C.E.O., nu mai e timp de promisiuni și constituiri de grupuri de analiză. Ministerul pe care îl conduceți se presupune că are aceste analize, că deține datele despre fiecare companie pe care o gestionează”, transmite deputatul PSD de Gorj Claudiu Manta.

    Social democrații îi transmit ministrului Burduja că nu există nicio scuză pentru e refuza un dialog la Bruxelles.
    ” Renegocierea planului de restructurare este atributul exclusiv al ministerului pe care îl conduceți și care a susținut drafturile inițiale. Noi toți, asteptam să spuneți că ați demarat deja discuțiile cu Comisia Europeană, până nu e prea târziu. Oamenii de aici, din Gorj, așteptau de la dumneavoastră lucruri și fapte concrete în legătură cu viitorul C.E.O, nu vorbe frumoase, despre care nu își va mai aminti nimeni peste ceva vreme”, a mai transmis Manta.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!