spot_img
Altele
    AcasăActualitateFostul director Brehuță scapă de urmărirea penală!

    Fostul director Brehuță scapă de urmărirea penală!

    Fostul director al Teatrului Dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu a fost scos de sub urmărirea penală, în dosarul în care a fost acuzat că a intervenit într-o încăperea a instituției culturale, executând lucrări de modernizare fără autorizație. Instanța a stabilit asta la cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.
    Anul trecut, directorul, pe atunci, al teatrului din municipiu, a autorizat, cu de la sine putere, realizarea unei săli de gym la etajul teatrului, realizând chiar și o fereastră. Lucrările nu ar fi fost permise, motiv pentru care directorul s-a ales cu un dosar penal. Brehuță era la finalul mandatului.
    „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.Jiu. În baza art. 318 alin.12-alin.16 C. proc. pen., constată legalitatea şi temeinicia ordonanţei nr. 3322/P/2022, emisă la 31.07.2023 de Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg.Jiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute şi ped. de art. 24 lit. a) din Legea nr.50/1991 rep. Confirmă ordonanţa de renunţare la urmărirea penală privind săvârşirea infracţiunii prevăzute şi ped. de art. 24 lit. a) din Legea nr.50/1991 rep.. Cheltuielile judiciare de 80 lei rămân în sarcina statului”, a stabilit instanța, sentința fiind definitivă.
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: