spot_img
3.5 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 11, 2023
Altele
  AcasăActualitateFostul director Brehuță scapă de urmărirea penală!

  Fostul director Brehuță scapă de urmărirea penală!

  Fostul director al Teatrului Dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu a fost scos de sub urmărirea penală, în dosarul în care a fost acuzat că a intervenit într-o încăperea a instituției culturale, executând lucrări de modernizare fără autorizație. Instanța a stabilit asta la cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.
  Anul trecut, directorul, pe atunci, al teatrului din municipiu, a autorizat, cu de la sine putere, realizarea unei săli de gym la etajul teatrului, realizând chiar și o fereastră. Lucrările nu ar fi fost permise, motiv pentru care directorul s-a ales cu un dosar penal. Brehuță era la finalul mandatului.
  „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.Jiu. În baza art. 318 alin.12-alin.16 C. proc. pen., constată legalitatea şi temeinicia ordonanţei nr. 3322/P/2022, emisă la 31.07.2023 de Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg.Jiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute şi ped. de art. 24 lit. a) din Legea nr.50/1991 rep. Confirmă ordonanţa de renunţare la urmărirea penală privind săvârşirea infracţiunii prevăzute şi ped. de art. 24 lit. a) din Legea nr.50/1991 rep.. Cheltuielile judiciare de 80 lei rămân în sarcina statului”, a stabilit instanța, sentința fiind definitivă.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: