spot_img
12 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 16, 2024
Altele
    AcasăSănătateÎncă un cabinet aprobat pentru Medserv Min

    Încă un cabinet aprobat pentru Medserv Min

    Unul dintre prestatorii de servicii ai Complexului Energetic Oltenia, Medserv Min Târgu Jiu, își extinde activitatea, un pas semnificativ pentru dezvoltarea serviciilor medicale oferite în această zonă. Expansiunea va fi aprobată de către acționarii Complexului Energetic Oltenia, în cadrul ședinței Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor (AGEA), programată pentru finalul acestei luni.
    Una dintre deciziile importante care se vor discuta vizează prelungirea contractelor de comodat încheiate între CEO și Medserv Min. Aceste contracte, care permit prestatorului de servicii să utilizeze anumite spații ale Complexului Energetic Oltenia, vor fi valabile pentru încă 12 luni. Medserv Min a preluat aceste spații pentru a înființa cabinete medicale, contribuind astfel la îmbunătățirea accesului la servicii medicale pentru angajați și comunitate.
    În plus, acționarii vor aviza și deschiderea unui nou cabinet medical, un aspect care subliniază angajamentul Complexului Energetic Oltenia de a sprijini sănătatea și bunăstarea personalului său. Această extindere a serviciilor medicale este deosebit de importantă în contextul actual, în care sănătatea și siguranța angajaților sunt priorități esențiale.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!