spot_img
17.2 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăActualitate15 primării din 55 au refuzat castrarea gratuită a animalelor

  15 primării din 55 au refuzat castrarea gratuită a animalelor

  15 primării din județul Gorj au refuzat să participe la o campanie gratuită de sterilizare a câinilor și pisicilor. Localnicii ar fi putut beneficia de castrarea animalelor în mod gratuit. Campania este derulată de Direcția Județeană de Salubrizare și de Protecție a Animalelor din cadrul Consiliului Județean Gorj și Asociația „Pro Animals“.

  „Am început o campanie de sterilizare la nivel de județ împreună cu Asociația „Pro Animals“. Mergem în 55 de localități și încercăm să convingem oamenii să-și sterilizeze animalele. Campania este gratuită. Am reușit să aducem 55 de primării din județul Gorj în cadrul acestei campanii. Din păcate, sunt și primării care au refuzat să se implice. Nu știu cum își gestionează dumnealor aceste probleme. Este un serviciu oferit gratuit“, a spus Luis Popa, directorul Direcției Județeană de Salubrizare și de Protecție a Animalelor.

  Unde va ajunge campania de sterilizare

  În perioada următoare, campania de sterilizare a animalelor va ajunge în trei localități. „Am mers în Dănești și Târgu Cărbunești, unde am sterilizat câini și pisici. În două zile au fost castrate aproximativ 100 de animale. Am fost la Motru pentru o campanie de informare. Săptămâna viitoare vom derula campania de sterilizare în Motru, Scoarța și Bălănești. Proprietarii de animale se pot programa la un număr de telefon, sau pot să vină cu animalul direct la locul de desfășurare“, a mai spus Luis Popa.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: