spot_img
31.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateA construit o casă cu acoperișul drept temelie

  A construit o casă cu acoperișul drept temelie

  O casă bizară, cu susul în jos, a fost construită de un tânăr în comuna Bumbeşti Piţic, din judeţul Gorj, la aproximativ o jumătate de kilometru de Pădurea Colorată.

  Alex Ducu a realizat construcția ciudată, după ce a văzut una asemănătoare într-un concediu petrecut în Turcia. Construcţia cântăreşte aproximativ cinci tone şi este realizată pe structură de fier. Alex a reuşit să o construiască în mai puţin de două luni. Vrea să o mobileze şi să o pună, apoi, la dispoziţia turiştilor, mai ales că este singura casă de acest fel din România.

  „Mi-a venit această idee, pentru că în România nu există aşa ceva. Am construit-o în pandemie, într-o lună şi jumătate. Este construită pe structură metalică şi din lemn uşor. Am construit-o de jos în sus. Este foarte bine acorată, chiar dacă este cu susul în jos. Are o greutate de aproximativ cinci tone“, a povestit Alex Ducu.

  Căsuța răsturnată va fi mobilată

  „Căsuța răsturnată“, așa cum a fost denumită va fi mobiliată. Mobila va fi pusă, evident, pe tavan. „Vreau să mobileze sufrageria, bucătăria şi baia cu mobilă uşoară, care va fi pusă pe tavan, ca să păstrăm aceeaşi idee. Îmi doresc să realizez o uşă şi scări“, a precizat gorjeanul.

  Acesta vrea să își dezvolte ideea şi să amenajeze un parc de aventură cu tiroliene pentru copii şi o terasă, pentru a atrage mulţi vizitatori.

  s-a ridicat la aproximativ 12.000 de euro. Alex a muncit în străinătate pentru a face rost de banii necesari.

  Localnicii au rămas muți de uimire

  Vecinii și localnicii din Bumbești Pițic au rămas muți de uimire când au văzut casa făcută de Alex. Unii dintre ei nu credeau că este reală şi că e vorba doar de o fotografie. Mulţi au venit să se convingă cu ochii lor. „Unii credeau că este vorba de o fotografie şi au venit să se convingă că nu este vorba de o fotografie la dimensiune mai mare sau de altă înşelătorie“, a relatat Alex.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: