spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăActualitateA fost învoit din arestul la domiciliu de instanța de judecată ca...

  A fost învoit din arestul la domiciliu de instanța de judecată ca să depună jurământul de consilier local

  Un ales local al comunei Peștișani a cerut voie instanței de judecată pentru a depune jurământul de consilier local.

  Inginerul silvic Tiberiu Nicolae Logăscu este arestat la domiciliu într-un amplu dosar privind furturile și defrișările de arbori. Acesta a fost ales consilier local pe lista PNL și a solicitat încuviințarea instanței de judecată pentru a putea participa la ședința de constituire a Consiliului Local pentru a depune jurământul. „Admite cererea formulată de inculpatul Logăscu Tiberiu Nicolae. În baza art. 221 alin (6) C.pr.pen., permite inculpatului Logăscu Tiberiu Nicolae să părăsească imobilul din comuna Peștișani, sat Peștișani, județul Gorj, șa data de 22.10.2020, pentru a-și exercita obligația de a depune jurământul pentru funcția de consilier local al comunei Peștișani, între orele 14,00 și 16,00. Se comunică organului desemnat cu supravegherea pentru a dispune măsurile corespunzătoare situației. Definitivă“, a stabilit o instanță a Tribunalului Gorj.

  Acuzațiile care îi sunt aduse de oamenii legii

  Tiberiu Nicolae Logăscu este unul dintre cei șase inculpați din dosarul penal instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj . Acesta este arestat la domiciliu până pe data de 12 noiembrie . El este acuzat că a primit mită un autoturism BMW seria 7 de la patronul unei fabrici de cherestea, pentru a facilita tăierile ilegale de arbori de pe raza unui ocol silvic privat din comuna Peștișani.

  Inginerul silvic este acuzat de fals intelectual, folosirea fără drept a instrumentelor speciale de marcat în formă continuată, complicitate la tăiere nelegală de arbori și complicitate la furt de arbori.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: