spot_img
13.1 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateA fost predat amplasamentul din Narcise! Lucrările trebuie să fie gata în...

  A fost predat amplasamentul din Narcise! Lucrările trebuie să fie gata în 2023

  Patronul pârtiilor din Rânca se va ocupa de amenajarea celui mai mare parc de agrement din Gorj. Mitroi Cătălin a câștigat lucrarea din zona Narciselor.

  Amplasamentul a fost deja predat, constructorul având la dispoziție un an să realizeze investiția. În zona respectivă va fi realizat un parc dar și o bază sportivă modernă. Primele lucrări vizează amenajarea peisagistică de care se va ocupa firma omului de afaceri Mitroi.

  “O firmă gorjeană a demarat deja lucrările pentru parcul uriaș pe care îl amenajăm în zona Narciselor, pe terenul preluat de la fosta unitate militară. RÂNCASKI SRL se numește societatea care a câștigat licitația și care a început măsurătorile în zonă. Aceasta este reprezentată de domnul Mitroi Cătălin și deține o experiență vastă în domeniu, având dezvoltate mai multe proiecte similare. Am lucrat foarte bine cu societățile locale și sunt foarte mulțumit că și în acest caz avem o firmă din județul Gorj. Vă reamintesc faptul că este vorba de un proiect amplu, constând în amenajarea unei zone de agrement pe o suprafață de 12 hectare, investiția fiind de 3 milioane de euro, bani din fonduri europene. Spațiile verzi vor fi vaste, cu 10 hectare de gazon, 2500 de arbori din specii de valoare, totul dotat cu sistem de irigații care să acopere întreaga suprafață. Vor fi 10.000 metri pătrați de alei, un loc de joacă mare, de 650 de metri pătrați, amfiteatru în aer liber de 1300 de metri pătrați, un punct de informare și de închiriat biciclete, iar iluminatul va fi asigurat de un sistem modern cu 200 de stâlpi”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Doamne-ajuta! O sa avem si noi, traseistele, loc de munca ergonomic, european. O clantza in natura e altfel fata de aia din masina. Dom primar si melitia locala vor avea parandarat in natura de la fetele din sindicat.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: