spot_img
14.4 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăActualitateA fost stabilită cauza morții celor trei angajați de la CEO

  A fost stabilită cauza morții celor trei angajați de la CEO

  Serviciului de Medicină Legală (SML) Gorj a stabilit cauza morţii celor trei muncitori decedaţi în accidentul petrecut marţi, 17 ianuarie, în perimetrul Carierei Jilţ Sud. Aceștia au murit din cauza asfixiei.

  Trupurile neînsuflețite au fost aduse încă din ziua accidentului la Serviciul de Medicină Legală Gorj. În cursul zilei de miercuri, medicul şef legist a efectuat necropsiile, concluzia fiind că decesele au avut ca şi cauză asfixia.

  Cazul

  Un accident soldat cu decesul a trei persoane şi rănirea altor zece a avut loc marţi, 17 ianuarie, în perimetrul Carierei Jilţ Sud, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, situată pe raza localităţii Mătăsari. Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în jurul orei 13,30, un bărbat, de 51 de ani, angajat al unei societăţi comerciale, în timp ce conducea o autoutilitară în incinta Carierei Jilţ, în care erau transportaţi angajaţi ai carierei miniere, a pierdut controlul autovehiculului la trecerea peste un pod amenajat peste benzile transportoare, răsturnându-se la o diferenţă de circa 3 metri de sol.

  Trei șefi și directori de la CEO și-au dat demisia ori au fost înlocuiți din funcție. Corpul de Control al Ministerului Energiei a declanșat un control la Complexul Energetic Oltenia, compania de stat care se ocupă de exploatarea cărbunelui prin cariere de suprafață și producerea de energie electrică prin termocentrale

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Fix Pix!
   Au înlocuit pe vechii cu unii care au fost în conducerea CEO, Carieră etc…
   Îl FELICIT pe Florin Gheorghescu, care a dat dovadă de demnitate!
   Bravo D’le Director, ești un Miner adevărat!
   P.S.
   Toți care au fost numiți, sunt la fel de vinovați ca foștii, pentru că făceau parte din conducere
   sau personalul de decizie …

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: