spot_img
17.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024
Altele
  AcasăActualitateA murit în grupul sanitar al Policlinicii din Târgu Jiu

  A murit în grupul sanitar al Policlinicii din Târgu Jiu


  Un bărbat de 63 de ani a decedat, astăzi, în grupul sanitar al Ambulatoriului Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Bărbatul a suferit un stop cardio-respirator. Acesta fusese cu soția sa la o consultație la un cabinet privat aflat în apropiere.

  Bărbatul a avut nevoie să meargă la toaletă și a intrat în Policlinică, unde a decedat, ulterior.

  Acesta era cardiac și diabetic, iar în urmă cu o aproximativ cinci luni fusese operat pe cord.

  „În cursul dimineții, a fost găsit în grupul sanitar al Ambulatoriului Integrat, un bărbat în stare de inconștiență, fiind alertat imediat personalul medico-sanitar.
  O echipă de medici și asistenți de la ATI și Camera de Gardă au efectuat manevrele de resuscitare bărbatului, manevre la care acesta nu a răspuns, fiind declarat decesul. Menționăm că bărbatul nu venise la pentru un consult în Ambulatoriul Integrat, ci doar pentru a folosi grupul sanitar.
  Asistenta coordonatoare a Ambulatoriului Integrat a anunțat poliția, fiind deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină legală pentru efectuarea necropsiei. Bărbatul era cunoscut cu afecțiuni cardiace“, a transmis Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: