spot_img
7.7 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
  AcasăActualitateRețeaua de gaze din Tismana, aproape finalizată

  Rețeaua de gaze din Tismana, aproape finalizată

  Lucrările la rețeaua de gaze de la Tismana se apropie de final. Instalațiile se întind pe aproape 20 de kilometri, iar de rețeaua de gaze vor beneficia agenții economici și cetățenii din Tismana-centru și satele Celei, Ungureni și Topești.

  Potrivit lui Gabriel Giorgi, administratorul public al Primăriei Tismana, în circa 30 de zile vor fi finalizate lucrările și se va putea trece la realizarea branșamentelor către gospodării, în funcție și de solicitările care vor exista.

  „Este un proiect care a vizat lucrări pe o lungime de 20 de kilometri. Este o rețea pe care lumea o așteaptă de foarte mult timp și iată că se ajunge la final cu lucrările. Din estimările noastre în circa o lună de zile se va finaliza lucrarea la rețea și se va putea trece la etapa în care cetățenii vor putea să facă demersuri pentru branșarea la rețeaua de gaze. Fie că este vorba de gospodării, fie că este vorba de agenți economici sau alte categorii de beneficiari. Este un pas mare înainte pentru orașul Tismana și pentru dezvoltarea localităților. Sunt deja investitori care s-au arătat interesați să vină la Tismana după ce rețeaua de gaze va deveni funcțională. Sunt oportunități care apar, mai ales că vorbim de un oraș care are un imens potențial turistic și din acest punct de vedere sunt sigur că sunt destui care vor să investească în unități de cazare”, a declarat Gabriel Giorgi, actualul administrator public al Primăriei Tismana.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: