spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăActualitateAdrian Tudor atac la adresa IPJ: “Ajungem să-i plătim la intervenții că...

  Adrian Tudor atac la adresa IPJ: “Ajungem să-i plătim la intervenții că poate atunci vor veni cu drag, știind că își iau banii”

  Liderul Partidului Verde de la Gorj cere explicații în cazul crimei de la Baia de Fier. Adrian Tudor susține că acest caz este mult prea grav pentru a fi uitat cu ușurință. Consilierul local acuză de lipsă de implicare instituțiile statului care ar trebui să vegheze la siguranța cetățeanului. ”Mi se pare acest caz la fel de grav ca cel de la Caracal”, susține politicianul.

  “Solicităm public autorităților competente să prezinte convorbirile apelurilor de la 112, care au fost date în cazul răpirii tinerei de la Baia de Fier. Considerăm că prezentarea publică a acestor apeluri, răspunsul pe care l-au dat operatorul și cei din poliția națională ar fi un act de transparență. Această tragedie nu trebuie să rămână fără reacție! Eu am impresia că s-a pus batista pe țambal, că se încearcă mușamalizarea cazului, ori, este foarte grav ca poliția națională, în momentul în care soliciți sprijin, prin trei apeluri la 112, să nu aibă nici un fel de reacție. Mie mi se pare acest caz la fel de grav ca cel de la Caracal.  Solicităm să nu se ascundă după expresia este “o anchetă în desfășurare și nu putem prezenta apelurile la 112“ pentru că nu ar ajuta cu nimic acuzatul dacă s-ar afla convorbire respective, avocatul său are acces la probele din dosar”

  ATOP ia banii degeaba?!

  Consilierul local critică și lipsa de reacție din parte celor ce compun Autoritatea Teritorială de Ordine Publică. Există oameni plăți, din bani publici, care ar trebui să dezbată și să caute soluții la problem ce țin de siguranța cetățeanului. “Partidul Verde solicită o întâlnirea de urgență a Autorității Teritoriale de Ordine Publică. Există la nivelul județului un astfel de organism, format din reprezentații ai instituțiilor publice, societate civilă și aleși locali. Nu înțelegem de ce de o săptămână acest organism nu s-a întrunit. Nu vreau să cred că oamenii ăștia vin acolo doar să voteze niște statistici. Dacă ne uităm pe rapoartele lor, acolo se aplaudă între ei.  Cred că această autoritate are un cuvânt de spus și le cerem să convoace si pe cei responsabil și să prezinte public un raport cu ce s-a întâmplat, de ce nu sunt efective suficiente în cadrul Poliției Naționale nici la nivelul Municipiului Târgu Jiu, nici la nivel județean”, susține Adrian Tudor.

  Privatizare

  Corpul de Control al ministrului Velea se află de weekendul trecut la IPJ Gorj. Tudor susține că acțiunea este una cu iz propagandist. “Pe mine nu mă încântă că a venit Corpul de Control al Ministerului de Interne la Gorj. Ministerul de interne se află, acum, într-o campanie electorală. Ministrul Velea umblă de mână cu premierul Cîțu să își rezolve grupurilor de interese politice. Eu nu cred că trebuie să ajungem să cerem privatizarea Poliției Române și să-i plătim la intervenții că poate atunci vor veni cu drag, știind că își iau banii”, a mai transmis consilierul local.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: