spot_img
6.3 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 21, 2024
Altele
  AcasăActualitateAldescu nu contestă ordinul prin care a fost schimbat din funcție

  Aldescu nu contestă ordinul prin care a fost schimbat din funcție

  Fostul manager al Serviciului de Ambulanță Județean Gorj, Cristi Aldescu, nu va contesta ordinul prin care a fost revocat din funcție. Cristi Aldescu a fost numit în funcție în data de 1 septembrie și a fost revocat în data de 8 septembrie, după numai o săptămână.

  Nu se cunosc exact motivele înlocuirii din funcție, însă Cristi Aldescu a declarat că nu sunt întrunite condițiile pentru a depune o contestație.

  „Voi reveni la activitatea sindicală. Sunt de 20 de ani lider de sindicat. Sunt și președinte al unei federații naționale și îmi doresc să particip la negocierea contractului colectiv de muncă la nivel de ramură. Eu sunt între cei 5 președinți de federații sindicale care am semnal Contractul Colectiv de Muncă la nivel național. Nu voi contesta Ordinul de revocare pentru că nu are rost. Mă voi dedica exclusiv activității sindicale și sunt și salariat al Serviciului de Ambulanță Județean Gorj.”, a declarat Cristi Aldescu, președintele Sindicatului Ambulanța Gorj și al Federației Naționale AmbuSan.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: