spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
vineri, mai 24, 2024
Altele
  AcasăEducatieISJ face controale în școlile în care elevii învață „la simultan”

  ISJ face controale în școlile în care elevii învață „la simultan”

  Inspectoratul Școlar Județean Gorj va demara controale în unitățile de învățământ unde elevii învață „la simultan”. Marcela Mrejeru, șefa ISJ, a declarat că se va deplasa personal în toate școlile unde sunt puțini elevi și aceștia învață împreună, din clase diferite, în același spațiu.

  După finalizarea vizitelor în teren, va fi realizată o analiză a unităților de învățământ și vor fi propuse soluții pentru aducerea elevilor la școlile din centrul localităților.

  „Voi merge personal în toate școlile unde avem acest tip de învățământ. Nu este cea mai bună soluție să avem împreună elevi din mai multe clase. Trebuie să avem o analiză serioasă, inclusiv legat de costurile pe care le implică mutarea elevilor, situația cadrelor didactice, a spațiilor și așa mai departe. Și primarii vor fi implicați în acest proces ca administratori ai clădirilor respective. Cel mai bine este ca elevii să învețe normal și nu la simultan. Să beneficieze de toți profesorii, pe discipline și așa mai departe. Trebuie să rezolvăm această problemă care nu este în favoarea elevilor”, a declarat Marcela Mrejeru, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: