spot_img
11.2 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitate(VIDEO) Sediul ISU Gorj a fost modernizat. Vezi cum arată

  (VIDEO) Sediul ISU Gorj a fost modernizat. Vezi cum arată

  Sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj a fost modernizat, iar pompierii gorjeni s-au mutat în noua lor casă chiar de ziua lor. Pe data de 13 septembrie se sărbătorește Ziua Pompierilor din România.

  Lucrările de modernizare au început în urmă cu patru ani și au costat peste șase milioane de lei: „În luna mai a anului 2018, instituția noastră a reușit să demareze un proiect având ca obiect execuția lucrărilor pentru realizarea obiectivului de investiții „Mansardare și modernizare Pavilion administrativ la sediul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Lt.col. Dumitru Petrescu” al judeţului Gorj. În acest an, Ziua Pompierilor din România, pe lângă alte activități programate, a venit pentru noi și cu mutarea în noul sediu al inspectoratului, o clădire complet reabilitată și dotată cu aparatură de ultimă generație. Valoarea totală a investiției este de aproximativ 6,5 milioane lei, creându-se, astfel, noi spații necesare activităților curente și pregătirii personalului pentru intervenție“, a transmis Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

  Alte două sedii ISU vor fi modernizate

  Conducerea ISU Gorj intenționează să modernizeze sediile din localitățile Turceni și Novaci. „Sperăm ca în perioada următoare să reușim să ducem la îndeplinire alte două proiecte pe care ni le-am propus și mă refer aici la reabilitarea sediului în care își desfășoară activitatea Secția de Pompieri Turceni și relocarea, într-o construcție nouă a Gărzii de Intervenție Novaci“, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: