spot_img
0.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 9, 2023
Altele
  AcasăActualitateAmânarea finalizării stadionului din Târgu Jiu, răzbunare politică? Romanescu: Stadionul din Craiova...

  Amânarea finalizării stadionului din Târgu Jiu, răzbunare politică? Romanescu: Stadionul din Craiova e gata, cel din Târgu Jiu, nu!

  Weekendul trecut, pe o rețea de socializare, a avut loc „inaugurarea” Stadionului din Târgu Jiu. La fel ca în bilanțul premierului Viorica Dăncilă, investiția încă așteaptă bani pentru a putea fi folosită. Edilul municipiului face apel la parlamentarii gorjeni să pună umărul pentru ca cele 4 milioane de euro să ajungă la Gorj. Altfel, iarna va pune probleme clădirii și așa suferindă în ultima perioadă.

  Primarul din Târgu Jiu crede că banii ar ajunge mai ușor la Gorj dacă parlamentarii din teritoriu și-ar da interesul pentru această investiție. Romanescu susține că inclusiv colegul de partid, Dan Vîlceanu, ar trebui să fie mai activ în acest sens. „Noi am făcut tot ceea ce depindea de noi. Acum două luni de zile am trecut prin comisia interministerială. La hotărârea de Guvern nu trebuie să fim prezenți. Cred că și parlamentarii ar trebui să se implice în această problemă, în special cei aflați la guvernare. Și cei din opoziție ar putea să interpeleze ministrul despre această investiție care până la urmă nu se finalizează”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

  Romanescu, sabotat?

  Întrebat dacă vede această întârziere de alocare de fonduri ca un sabotaj din partea partidului aflat la guvernare, Romanescu susține că se poate pune și astfel problema. „Poate fi vorba și despre așa ceva. Nu vreau să iau ca principală cauză acest lucru dar ținând cont că cel de la Craiova este deja finalizat și la Târgu Jiu nu în condițiile în care lucrările au început în același timp, poate fi vorba despre așa ceva. Nu vreau să o tratez în acest fel pentru că eu vreau să se finalizeze investiția nu să intru cu prim-ministru într-un conflict. Eu nu vreau să iau în calcul faptul că stadionul poate să intre în iarnă ca anul trecut. Dacă se alocă banii investiția va fi executată într-o lună, maxim o lună și jumătate”, a mai declarat edilul.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: