spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăActualitateAmenzi aplicate de inspectorii sanitar veterinari în pragul sărbătorilor pascale

  Amenzi aplicate de inspectorii sanitar veterinari în pragul sărbătorilor pascale

  Inspectorii sanitar veterinari au constatat o serie de deficiențe în perioada premergătoare sărbătorilor pascale, controalele soldându-se cu mai multe amenzi.

  La un magazin alimentar specializat de carne şi produse din carne, navetele P.V.C. cu mezeluri, carne de porc, carne de miel erau depozitate direct pe pavimentul neigienizat. În acest caz s-a aplicat o amendă de 10.000 de lei.
  De asemenea, un laborator de patiserie a fost amendat tot cu 10.000 de lei „pentru depozitarea sacilor cu făină lângă perete, fără culoar de aerisire, așezați pe paleţi neigienizați“.
  O măcelărie din Târgu Jiu a fost amendată cu suma de 12.000 de lei pentru încălcarea normelor sanitare-veterinare privind demonstrarea trasabilităţii pastei de mici.

  Depozit alimentar amendat cu 12.000 de lei

  Inspectorii sanitar veterinari au mai amendat cu 10.000 lei un supermarket, „pentru întreţinerea necorespunzătoare a spaţiilor şi echipamentelor (paviment, paleţi de depozitare neigienizaţi)“, conform unui comunicat de presă.
  Totodată, s-a aplicat o sancțiune de 12.000 lei la un depozit alimentar, „pentru încălcarea normelor sanitare-veterinare și pentru siguranța alimentelor privind demonstrarea trasabilităţii produselor alimentare distribuite către unităţi de comercializare cu amănuntul“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: