spot_img
11.1 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateFost șef al Minprest Serv Rovinari, trimis în judecată pentru trafic de...

  Fost șef al Minprest Serv Rovinari, trimis în judecată pentru trafic de influență

  Cristinel Aurelian Vișan, fostul director general al Minprest Serv Rovinari, a fost trimis în judecată pentru trafic de influență, alături de Alin Bîrcă, angajat al Minprest.

  Cei doi sunt acuzați că au cerut 10.000 de euro, din care au primit 7.000 de euro de la un bărbat, căruia cei doi i-au promis că vor interveni pentru a-l ajuta să promoveze concursul pentru ocuparea unui post de șofer în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj.

  „În data de 11.08.2022, după susţinerea examenului, martorul denunţător a fost contactat din nou de către suspectul B.A., care i-a mai solicitat încă 2000 de euro, iar în seara zilei respective acesta s-a întâlnit cu cei doi suspecţi la o terasă din municipiul Târgu Jiu, unde martorul denunţător a înmânat suspectului V.A.C. suma de 2000 de euro. Cei doi suspecţi, care au pretins suma de 10.000 de euro, din care au primit suma de 7.000 de euro de la martorul denunţător, asigurându-l pe acesta că vor interveni pe lângă o persoană cu funcţie de conducere în cadrul I.S.U. Gorj, pentru a-l ajuta să promoveze concursul pentru ocuparea unui post de şofer în cadrul instituţiei respective, sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, prevăzute de art. 291 alin. 1 din Codul penal. În data de 24.02.2023, au fost ridicate documente legate de concursul organizat de I.S.U. Gorj în anul 2022, la care s-a făcut referire”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.
  Curtea de Apel Craiova a decis să înlocuiască măsura arestului la domiciliu cu cea a controlui judiciar pentru 60 de zile.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: