spot_img
25.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateAmenzi de 900.000 de lei aplicate de poliția locală la disciplina în...

  Amenzi de 900.000 de lei aplicate de poliția locală la disciplina în construcții

  Amenzi consistente aplicate de Poliția Locală Târgu Jiu de la începutul anului și până în momentul de față la capitolul disciplina în construcții. Potrivit lui Florin Băluță, directorul Poliției Locale Târgu Jiu, totalul sancțiunilor aplicate este de 900.000 de lei. Din total, 100.000 de lei reprezintă amenzi acordate persoanelor juridice, restul fiind pentru persoane fizice.

  Abaterile se referă în general la încălcarea legislației cu privire la construcții, fie că este vorba de demolarea unor imobile, extinderea sau construirea de la zero. Beneficiarii au uitat să obțină autorizațiile necesare și au fost amendați. A fost vorba fie de sesizări venite din partea cetățenilor, fie de autosesizări.

  Florin Băluță a mai spus că în mare parte amenzile acordate de Poliția Locală Târgu Jiu în ceea ce privește disciplina în construcții sunt contestate în instanța de judecată. În general, este greu de câștigat un proces în care abaterile sunt certe. Prin urmare, cel sancționat este obligat să achite debitul către bugetul local, dacă dorește să mai beneficieze de serviciile administrației locale, respectiv eliberarea de avize, autorizații, certificate de negrevare în general.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: