spot_img
24.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateCând va fi gata bazinul de înot din Târgu Jiu!

  Când va fi gata bazinul de înot din Târgu Jiu!

  Au început lucrările la bazinul de înot acoperit din Târgu Jiu. Termenul de execuție al lucrărilor este de 9 luni, în 2022 investiția urmând să fie inaugurată.

  Lucrarea de aproximativ 2 milioane de euro, este asigurată prin Compania Națională de Investiții. Firma câștigătoare a licitației a adus utilajele în spațiul de lângă Stadionul Municipal, acolo unde muncitorii au început deja activitatea, pe terenul din vecinătatea fostului ștrand.

  „Societate s-a prezentat, am predat amplasamentul. Urmează nouă luni de zile de muncă dar avem garanția că în 2022 vom avea un bazin de înot care va putea fi folosit la capacitate maximă. Proiectul se ridică la 2 milioane de euro, este un timp de bazin didactic. Un bazin acoperit didactic este mult mai ușor de administrat de primărie. Am luat legătura cu colegii mei din țară care au deja o astfel de investiție și niciunul nu a găsit o soluție pentru a acoperi cheltuielile de administrate. Vom face în așa fel încât să administrăm bazinul în folosul copiilor cât sunt în activitate, în rest vom impune o anumită taxă”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: