spot_img
17.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 12, 2024
Altele
  AcasăActualitateBuget de un milion de euro pentru hrana din centrele de asistență...

  Buget de un milion de euro pentru hrana din centrele de asistență ale DGASPC 

  A fost aprobată suma de aproape un milion de euro pentru hrana necesară adulților și copiilor internați în centrele de asistență din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj. Sunt în total 8 centre, în care sunt găzduiți tineri și bătrâni cu dizabilități și nu numai. 

  Este nevoie de un acord-cadru pentru furnizarea de mâncare preparată pentru un număr de 8 unităţi de asistenţă socială din subordinea DGASPC Gorj. Acordul-cadru va fi încheiat pe 12 luni, din această vară.

  „Furnizarea mâncare preparată pentru un număr de 8 unităţi de asistenţă socială din subordinea DGASPC Gorj: CIA Dobrița, CIA Suseni, CRRNA” Bîlteni” Tg Jiu, CSAPR Tg Jiu, CSCCH Tg Jiu, CSCCD Tg Jiu, CSCCNS Tg Jiu și CSCCD Tg Cărbunești. Cantități maxime acord cadru – porții pentru o perioada de 12 luni: 162.960 porții împărțite astfel : 125.265= mâncare preparată aferentă meniurilor a căror alocație de hrană este stabilită potrivit normativelor legale în vigoare în cuantum de -24,77 lei fără TVA, 27,00 lei cu TVA rezidențial, adulți/ copii. 6.961=număr porții aferente meniurilor -mâncare preparată aferentă meniurilor a căror alocație de hrană este stabilită potrivit normativelor legale în vigoare în cuantum de 33,03 lei fără TVA – 36,00 lei cu TVA adulți rezidențial, adulți. 2.232 număr porții aferente meniurilor – mâncare preparată aferentă meniurilor a căror alocație de hrană este stabilită potrivit normativelor legale în vigoare în cuantum de 24,77 lei fără TVA, 27,00 lei cu TVA rezidențial, copii 0-3 ani 12.452 =număr porții aferente meniurilor -mâncare preparată aferentă meniurilor a căror alocație de hrană este stabilită potrivit normativelor legale în vigoare în cuantum de 24,77 lei fără TVA, 27,00 lei cu TVA , copii centru zi 16.050=număr porții aferente meniurilor -mâncare preparată copii dizabilități aferentă meniurilor a căror alocație de hrană este stabilită potrivit normativelor legale în vigoare în cuantum de 37,156 lei fără TVA, 40,50 lei cu TVA rezidențial 0= număr porții aferente meniurilor -mâncare preparată copii dizabilități aferentă meniurilor a căror alocație de hrană este stabilită potrivit normativelor legale în vigoare în cuantum de 37,156 lei fără TVA, 40,50 lei cu TVA rezidențial, copii 0-3 ani”, conform documentațiilor DGASPC Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!