spot_img
12.1 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateCând încep înscrierile la clasa pregătitoare

  Când încep înscrierile la clasa pregătitoare

  Părinții ai căror copii se pregătesc să devină școlari stau ca pe ghimpi. Cei mai mulți înroșesc liniile telefonice ale școlilor unde copilul urmează să frecventeze cursurile, pentru a afla când încep înscrierile.  Potrivit unui document în lucru obținut de Edupedu.ro, înscrierile în clasa pregătitoare încep pe 11 aprilie 2022.

  Primele informații ce vor ajunge la părinți vor fi făcute publice de școli. Acest lucru se va întampla, potrivit documentului, pe 28 martie. Tot atunci, părinții vor avea posibilitatea să cunoască activitatea specifică clasei pregătitoare din cadrul unității, cum ar fi: posibilitatea organizării procesului de învățământ în cadrul unei grădinițe aflate în structura școlii sau în consorțiu cu școala, posibilitatea organizării programului Școala după școală, fotografii ale spațiului în care se desfășoară activitatea la clasa pregătitoare.

  Ca și în alți ani, pentru copiii care au frecventat grădinița înscrierea nu implică mai multe activități. În schimb, pentru cei care nu au avut parte de o activitate didactică este nevoie de o    evaluare prealabilă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: