spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateCartierul Narcise se umple de blocuri

  Cartierul Narcise se umple de blocuri

  Finanțare pentru 100 de noi blocuri la Târgu Jiu. Autoritățile locale afirmă că Ministerul Dezvoltării a finanțat noi proiecte pentru orașul lui Brâncuși, alocând sumele necesare construirii unor noi locuințe pentru tineri. Acestea vor fi construite în cartierul Narcise.

  „Sute de noi locuințe pentru tineri! Avem finanțarea pentru 100 de blocuri noi la Târgu Jiu! Adineauri a fost publicată lista cu noile proiecte aprobate de Ministerul Dezvoltării și care cuprinde al treilea proiect al nostru cu locuințe pentru tineri, în valoare de peste 126 de milioane de lei (peste 25 de milioane de euro), prin PNRR.
  Primele două proiecte, în valoare de 11 milioane de euro – 20 de blocuri în strada Narciselor și 10 blocuri în Strada Marin Preda – au fost deja aprobate pentru finanțare, iar acum avem și restul de 70 de clădiri, tot în strada Marin Preda.
  Este o veste extraordinară pentru municipiul nostru și venim astfel în sprijinul tinerilor târgujieni care vor putea beneficia de locuințe moderne, cu consum de energie aproape zero, în clădiri cu câte 6 apartamente!”, a transmis Marcel Romanescu.

  În zona sunt construite, la ora actuală, mai multe blocuri ANL, unele apartamente fiind încă nerepartizate.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: