spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateCasa Tineretului, reabilitată cu fonduri de la CNI

  Casa Tineretului, reabilitată cu fonduri de la CNI

  Casa Tineretului din Târgu Jiu ar putea fi reabilitată cu fonduri de la Compania Națională de Investiții. Este cea de-a doua casă de cultură din municipiu, care, de ani de zile, nu mai este funcțională. Casa Tineretului a fost preluată de către Consiliul Județean Gorj și nu a mai fost deschisă în ultimii ani. Are nevoie de reparații complexe și va fi supusă unui program de reabilitare.

  Aici au funcționat în trecut o unitate de învățământ și câteva asociații, precum și agenți economici mai mici. Casa Tineretului ar putea găzdui inclusiv evenimente cu public, după ce va fi modernizată.

  Conducerea Consiliului Județean Gorj va solicita fonduri Companiei Naționale de Investiții atât pentru partea de proiectare, cât și pentru reabilitare. Compania Națională de Investiții asigură o finanțare de 4 milioane de euro și pentru reabilitarea Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu. Imobilul a fost preluat de Primăria Târgu Jiu în urmă cu mai mulți ani. Lucrările la Casa de Cultură ar putea fi demarate în această vară. Proiectul trebuie să fie finalizat în 14 luni.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: