spot_img
23.4 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăActualitateȘefii DSP, nemulțumiți de coordonatorul campaniei de vaccinare în centrele temporare

  Șefii DSP, nemulțumiți de coordonatorul campaniei de vaccinare în centrele temporare

  Conducerea Direcției de Sănătate Publică Gorj este nemulțumită de modul în care a decurs campania de vaccinare în centrele temporare. Cel puțin a doua parte a campaniei de vaccinare a avut parte de o participare slabă din partea publicului. Șefa campaniei nu s-a arătat deloc interesată să promoveze activitățile, mai ales că se ocupă și de alt centru de vaccinare și bagă mulți bani în buzunar, fără o prea mare implicare. Șefii Direcției de Sănătate Publică Gorj iau în calcul chiar să solicite înlocuirea doctoriței respective, mai ales că e responsabilă și de centrul unde a fost vaccinată o minoră de 17 ani. Se dorește aducerea unei persoane care își dă cu adevărat interesul.

  Campania de vaccinare în centrele temporare a avut loc în mall și în Parcul Central. În prima etapă au fost vaccinate peste 300 de persoane, însă în etapa a doua mai puțin de jumătate din 300. Numărul celor care vor să se vaccineze este oricum în scădere. Autoritățile sanitare și Prefectura Gorj fac apel către populație să se prezinte să se vaccineze în oricare din cele 15 centre de vaccinare din județ. Oricine se poate vaccina, dacă are peste 18 ani. Nu este necesară programarea, ci doar prezentarea cu buletinul la un centru de imunizare.

  În județul Gorj aproximativ 108.000 persoane au fost vaccinate împotriva coronavirusului, din care mai puțin de 50.000 au primit și a doua doză de vaccin.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: