spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăActualitateCasa Tineretului și SJU Târgu Jiu devin șantiere

  Casa Tineretului și SJU Târgu Jiu devin șantiere

  Șase oferte au fost depuse pentru reabilitarea termoenergetică a Spitalului Județean de Urgență din strada Tudor Vladimirescu. Autoritățile speră ca lucrarea să demareze în toamna acestui an.

  Investiția ce vizează reabilitarea termoenergetică a unității se ridică la suma de 21 de milioane de lei. Se dorește înlocuirea șarpantei, anveloparea zidurilor exterioare, înlocuirea tâmplăriei și a instalațiilor de încălzire. În prezent se face evaluarea tehnică a proiectelor depuse. “Colegii mei sunt în evaluarea tehnică a celor șase oferte depuse, ofertele include mai mulți participanți. Cred că în maxim o lună și jumătate o să avem finalizată procedura astfel încât să încheiem contractul de execuție, să luăm autorizația de construire și din luna august- septembrie să dăm ordinul de începere a lucrărilor de reabilitarea termo-energetică a Spitalului Județean de Urgență, în locația din strada Tudor Vladimirescu”, a transmis președintele Consiliului Județean, Cosmin Popescu.

  Casa tinerilor intră în reabilitare

  Un alt proiect important vizează reabilitarea Casei Tineretului. “Am semnat contractul pentru documentația de avizare a lucrări de intervenție și a studiului de fezabilitate pentru Casa Tineretului. Așa cum știți, Casa Tineretului este acceptată din luna august 2019 în lista sinteză de investiții a Companiei Naționale de Investiții și sper ca de data aceasta, după ce se depune documentația, să fie introdusă, așa cum a fost introdusă și Casa de Cultură a Sindicatelor, în procedura de achiziție publică, pentru că tot județul și Municipiul Târgu Jiu are nevoie de acest edificiu de cultură.  Cred că o să am înțelegere de la ministru Cseke Atilla, de la doamna director a Companiei Naționale Investiții și  sper ca anul viitor să putem bifa ca fiind începute lucrările la acest important edificiu”, a mai transmis șeful județului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: