spot_img
26.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăPoliticSocial-democrații merg la sigur la Bumbești Pițic “Bumbeștenii mă susțin în această...

  Social-democrații merg la sigur la Bumbești Pițic “Bumbeștenii mă susțin în această competiție”

  Candidatul PSD la Primăria Bumbești Pițic a intrat, oficial, în cursa electorală. Le propune cetățenilor o localitate dezvoltată prin implicarea sa activă în problemele comunității.  Florin-Sabin Martescu vrea, printre altele, să realizeze alei pietonale în toată comuna pentru ca cetățenii să nu mai fie expuși riscurilor atunci când merg pe marginea drumului national.

  Cu trei mandate de consilier local, președintele interimar al Organizației Locale a PSD de la Bumbești Pițic, Sabin Martescu susține că finalizarea proiectelor aflate în execuție reprezintă principala sa preocupare. Își propune să identifice noi obiective de investiții pentru a dezvolta comuna. ”Prin prisma experienței de consilier local, m-am implicat foarte mult pentru înfăptuirea obiectivelor care acum se află în execuție, mai ales la proiectul de alimentare cu apă și canalizare.  Am un proiect de suflet la care țin foarte mult, este vorba despre realizarea aleilor pietonale în localitate, mai ales în zona traversată de DN 67 Târgu Jiu-Vâlcea. În ultimii ani traficul s-a intensificat, iar pericolul este foarte mare pentru cetățeni, care sunt nevoiți să circule pe partea laterală a Drumului Național.  Sunt sigur că bumbeștenii mă cunosc foarte bine și mă susțin în această competiție, pentru că am decis să candidez datorită dumnealor”, a declarat Florin-Sabin Martescu, candidatul PSD la Primăria Bumbești Pițic.

  În echipă

  La momentul înscrierii în cursa electorală pentru funcția de primar, candidatul PSD a fost însoțit de conducerea Organizației Județene, fiind prezenți Mihai Weber, președintele PSD Gorj, Cosmin Popescu, prim-vicepreședintele  PSD Gorj,  Cristinel Rujan, președintele PSD Târgu Jiu  și secretarul executiv al PSD Gorj, Anca Bordușanu. ”Datorită experienței de consilier local, domnul Martescu știe foarte bine care sunt problemele cu care se confruntă comunitatea de la Bumbești Pițic. Are tot sprijinul nostru și vom fi alături de dumnealui atât în campania electorală cât și după câștigarea alegerilor din data de 27 iunie. Este o luptă grea, dar sunt convins că vom câștiga” a declarat Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: