spot_img
24.8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
  AcasăActualitateCât costa brazii de Crăciun, în Târgu Jiu

  Cât costa brazii de Crăciun, în Târgu Jiu

  A început comercializarea brazilor de Crăciun. În Târgu Jiu, cei aflați în căutarea unui brăduț au mai multe variante, de la magazine de profil, la micii comercianți amplasați pe faleza Jiului și chiar Direcția Silvică Gorj. 

  Și anul acesta, gorjenii vor putea cumpăra brazi de la comercianții care se instalează în zona pieței de păsări, de pe malul Jiului. Primii vânzători au apărut deja, preturile fiind negociate în funcție de ceea ce își dorește fiecare cumpărător. Și tipul de brad contează, astfel încât gorjenii pot scoate din buzunar între 50 de lei și 350 de lei. În magazinele de profil un brăduț constă între 68 de lei și 550 de lei.

  Cei care sunt mai chibzuiți, pot opta pentru un brăduț pus la vânzare prin Direcția Silvică Gorj. De săptămâna viitoare, instituția va scoate spre comercializare primii pomi de Crăciun. Prețurile variază între 35 de lei și 41 de lei, TVA inclus. ” Există cerere. Vom scoate la vânzare în jur de 70-80 de brazi. Cel mai probabil după data de 13 decembrie, gorjenii vor cumpăra brazi din aceeași locație că și în anii trecuți, la centru de cercetare fructe din Târgu Jiu. Prețurile au rămas neschimbate”, a transmis conducerea Direcției Silvice Gorj.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: