spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateCe au dispus magistrații în cazul lui Ion Călinoiu

  Ce au dispus magistrații în cazul lui Ion Călinoiu

  Fostul președinte al Consiliului Județean Gorj Ion Călinoiu a fost eliberat după o noapte petrecută în arest. În urma audierilor, magistrații gorjeni au decis să-l plaseze sub control judiciar.

  „Bărbatul reținut pentru săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile”, a transmis IPJ Gorj.
  Ion Călinoiu este bănuit de săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă. „Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că persoana în cauză nu a declarat organelor de cercetare penală tot ceea ce cunoștea cu privire la modalitatea de evaluare a ofertelor privind achiziția publică, având ca obiect ,,Lucrări și servicii de reparare și întreținere drumuri județene aflate în administrarea județului Gorj”, în perioada 2015-2019, prin prisma propunerilor tehnice, ce au avut influență în propunerea financiară și desemnarea câștigătoare a ofertei depuse de o asociere de societăți comerciale, aspecte esențiale cauzei”, susține aceeași sursă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!