spot_img
6.3 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 21, 2024
Altele
  AcasăActualitateCe își doresc profesorii din Târgu Jiu

  Ce își doresc profesorii din Târgu Jiu

  Autoritățile din Târgu Jiu pregătesc noi proiecte pentru a accesa fonduri prin PNRR. De această dată, se dorește a fi atrase fonduri pentru noi dotări în sistemul de învățământ. Pentru cele mai bune decizii, se poartă discuții între conducerea unităților de învățământ, autorități și Ministerul Educației.

  „Laboratoare noi și moderne, ateliere de practică, clase dotate cu mobilier și aparatură de ultimă generație pentru școlile din Târgu Jiu! Echipa de la primărie a început deja să lucreze pentru proiectele pe care urmează să le depunem pentru obținerea finanțării prin PNRR.
  Astăzi am avut o ședință cu toți directorii unităților de învățământ, urmată de o ședință online cu reprezentanții Ministerului Educației, pentru a se lămuri anumite aspecte legate de finanțare.
  Depunem proiecte pentru laboratoare de informatică, de științe (chimie, fizică, biologie, etc.) și cabinete, dar și pentru dotarea claselor cu mobilier nou și cu aparatură de ultimă generație.
  Este o ocazie pe care nu o putem rata, de a completa eforturile făcute în ultimii ani pentru modernizarea sistemului educațional din Târgu Jiu”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: