spot_img
8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăNationalCiolacu, după reţinerea lui Piţurcă și a lui Țuțu: Cred că nu...

  Ciolacu, după reţinerea lui Piţurcă și a lui Țuțu: Cred că nu va fi singurul caz

  Preşedintele PSD Marcel Ciolacu consideră, referitor la reţinerea fostului selecţioner Victor Piţurcă şi a directorului ROMARM Gabriel Ţuţu, acuzaţi într-un dosar care vizează achiziţii realizate în timpul pandemiei, că nu va fi singurul caz, anunță news.ro.

  „PSD a trecut prin Parlament o cerere către Curtea de Conturi şi există un raport al Curţii de Conturi, unde erau elemente evidente că, în timp ce noi toţi am stat în case, unii au făcut averi şi n-au fost impozitaţi, apropos, cu toate că au fost venituri excepţionale plătite de către noi toţi. Iarăşi e un lucru care ne-a scăpat şi a trebuit să acţionăm mult mai repede”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat luni la Sinaia cum comentează aceste reţineri ale DNA.

  Liderul PSD a adăugat că nu crede că acesta este singurul caz.

  „Mă bucur că încet, încet începem să aflăm adevărul şi am încredere totală în magistraţii implicaţi în aceste cazuri. Cred că nu va fi singurul caz”, a completat liderul social-democraţilor.

  Fostul selecţioner Victor Piţurcă şi directorul ROMARM, Gabriel Ţuţu, au fost reţinuţi de procurorii DNA, fiind acuzaţi într-un dosar care vizează achiziţii realizate în timpul pandemiei. Este vorba despre contracte pentru livrarea unor utilaje neconforme de producere a măştilor, care au prejudiciat ROMARM cu peste 8,6 milioane de lei.

  De asemenea, este vorba despre măşti neconforme pentru MApN. În context, Gabriel Ţuţu ar fi primit 50.000 de lei. Ministerul Economiei a precizat că, până la clarificarea situaţiei, conducerea ROMARM va fi asigurată de directorul economic.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: