spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 1, 2023
Altele
  AcasăActualitateCe pregătesc autoritățile pentru Zilele Municipiului Târgu Jiu

  Ce pregătesc autoritățile pentru Zilele Municipiului Târgu Jiu

  După doi de pandemie autoritățile reiau acțiunile dedicate Zilelor Municipiului Târgu Jiu. În luna mai orașul va îmbrăca, din nou, haine de sărbătoare. Municipalitatea promite nouă zile de activități și un spectacol de zile mari.

  “Odată cu ridicarea restricțiilor, condițiile pandemice ne permit să organizăm astfel de evenimente. Zilele Municipiului Târgu Jiu sunt, până la urmă zilele cetățenilor Municipiului Târgu Jiu, și vom organiza festivități. Încă nu am stabilit în totalitate calendarul, singura discuție pe care am avut-o a fost cu reprezentanții Mitropoliei. Încercăm ca în seara de 20 mai să desfășurăm procesiunea, așa cum o organizam și anii trecuți. Vom ține cont de faptul că este această zi pică într-o zi de sâmbătă și putem să prelungim acțiunile și pentru weekendul următor, deci vor fi nouă zile de sărbătoare la Târgu Jiu. Nu neapărat festivismul din anii trecuți dar cred că trebuie marcate aceste evenimente. Pe de altă parte, nu le facem neapărat pentru autoritatea publică, le facem pentru cetățenii Municipiul Târgu Jiu, care, doi ani de zile au respectat restricțiile și sfaturile autorităților. Va fi si un concert dar și mai multe acțiuni pe care le vor anunța la timpul potrivit”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  În privința sărbătorilor câmpenești, autoritățile susțin că și aceasta vor fi reluate. “Eu mi-aș dori să le organizăm. Atât 1 Mai la Drăgoieni cât și festivitatea din Poiana Narciselor. E clar că de anul viitor, odată cu deschiderea parcului din zona Narciselor, lucrurile vor căpăta o altă direcție. De această dată cred că, dacă nu vom fi condiționați de restricții, vom putea să ne întoarcem la tradițiile noastre frumoase și să le dăm posibilitatea oamenilor să depășească cei doi ani de zile, de pandemie, și prin momente de relaxare”, a mai declarat primarul Municipiului Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: