spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateCe spune medicul Tetileanu despre acuzația care i se aduce

  Ce spune medicul Tetileanu despre acuzația care i se aduce

  Medicul Adrian Tetileanu, șeful Secției de obstetrică-ginecologie din Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, a reacționat în urma acuzațiilor care au fost lansate al adresa sa de către Mihai Prunariu, președintele Asociației Județene de Fotbal, care susține că a refuzat să-i trateze fiica, deși era de gardă.

  Tetileanu a postat un mesaj pe pagina sa Facebook: „Ținând cont de amploarea pe care a căpătat-o cazul Prunariu in media în ultimele 24 de ore, doresc sa va expun desfășurarea evenimentelor pentru a înțelege situația reală, și nu modul distorsionat în care a fost prezentată: Pe parcursul gărzii a sosit o pacientă, născută acum câteva săptămâni în alt spital, pentru o consultație privind complicațiile leuziei, în special disconfortul prezent la nivelul sânului. Pacienta a sosit insotita de mamă, dar din cauza restricțiilor actuale privind pandemia Covid, acesteia din urma i-a fost interzis accesul in secție, pacienta fiind consultată singură, in prezenta asistentei. Astfel, i-am comunicat doamnei Prunariu să aștepte pe hol cât timp am văzut-o pe proaspăta mămică. În urma consultului am constatat că nu reprezintă o urgență și că prezintă diagnosticul de angorjarea mamară, adică furia laptelui declanșată în timpul procesului de alăptare ce o îngrijora. I-am făcut si recomandarea ca luni să meargă și la medicul curant, cel care i-a făcut cezariana, sa fie monitorizată în continuare . I-am explicat ce are de făcut, să golească sânii și să ia antiinflamator la nevoie, în caz de temperatură crescută și nu necesita nici internare. Astfel, pacienta a fost consultata și informată privind problema ce o deranja, nefiind adevărat faptul că nu am consultat-o așa cum s-a propagat in tot spațiul media“.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. De ce n-a spus ca e fata lui Prunariu ca sa facă o minune. Politica politica politica. Ce trebuia sa-i facă mai mult? Cred ca Tetileanu nu e in partidul lui Prunariu. Politicienii vor mereu “in fata”.

  2. De ce n-s spus ca e fata lui Prunariu. Politicienii vor mereu “in fata”. Unul ca Prunariu determina PSD. N-vea bani sa-și ducă fata la Bumbesti la Ditescu unde a născut

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: