spot_img
7.7 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
  AcasăActualitateCentru medical de permanență în comuna Telești

  Centru medical de permanență în comuna Telești

  Un centru medical de permanență va fi construit în comuna Telești. Finanțarea necesară va fi asigurată din fonduri europene. Investiția se ridică la suma de aproximativ 1,2 milioane de lei și va beneficia de finanțare prin Programul Operațional Capital Uman.

  Primarul comunei Telești, Romulus Bîldea, a precizat că proiectul a fost aprobat și urmează să fie semnat contractul de finanțare: „Această investiție este o oportunitate pentru comuna noastră, deoarece înseamnă o dezvoltare a sistemului de sănătate. Cu toate că în localitatea noastră funcționează un dispensar, serviciile care vor fi oferite de această nouă unitate medicală reprezintă un plus pentru locuitorii din Telești și chiar din localitățile învecinate. Pentru sănătate, orice investiție este foarte importantă. Vor fi oferite servicii prespitalicești“.

  Noua unitate medicală se va afla în apropierea sediului Primăriei

  Centrul de permanență va fi construit în apropierea sediului Primăriei comunei Telești.
  „Noua construcție va fi ridicată în spatele sediului Primăriei. Vor fi respectate toate cerințele actuale. În noua unitate medicală pot fi tratate cazurile care nu necesită internare și se va face și o primă evaluare a pacientului. În cazul în care va fi nevoie de internare, pacientul va fi direcționat către spital“, a precizat primarul Romulus Bîldea.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: