spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateCeremoniile dedicate absolvenților de pe Stadionul Municipal, analizate de DSP

  Ceremoniile dedicate absolvenților de pe Stadionul Municipal, analizate de DSP

  Organizarea ceremoniilor dedicate absolvenților unităților de învățământ din municipiul Târgu Jiu pe Stadionul Municipal este sub semnul întrebării.

  Conducerea Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj analizează desfășurarea festivităților și va anunța o decizie în cel mai scurt timp: „Am avut o discuție la sediul Prefecturii cu domnul prefect, cu domnul primar și cu domnul inspector șef de la ISU Gorj. Ni s-a prezentat ce se dorește să se facă pe stadion. Noi o să studiem legislația, care se schimbă și este într-o continuă dinamică. O să ne exprimăm un punct de vedere. O să discutăm și în aceste zile cu reprezentanții Primăriei pentru a vedea în ce mod vor să organizeze. La evenimente de acest fel vin și părinții, care vor să își vadă copiii. Acești copii merită, la cât au suferit în ultima  perioadă, aceste aprecieri, să fie premiați și să aibă o festivitate de închidere de an. Încercăm să găsim cea mai bună soluție pentru a facilita accesul tuturor“, a spus directorul DSP Gorj.

  Romanescu: „Mi-aș dori să putem umple stadionul“

  Ceremoniile pe Stadionul Municipal, ar urma să se desfășoare în perioada 2-13 iunie

  În cazul în care legislația nu se va modifica, cei prezenți, persoane mai mari de 16 ani trebuie să aibă un test negativ sau să fie vaccinați: „La Târgu Jiu urmează manifestările prin care vom premia absolvenții învățământului gimnazial, liceal și postliceal. Încă nu am anunțat condițiile ce vor fi impuse participanților pentru că sper ca până în data de 2 iunie să se stabilească alte măsuri, mai puțin restrictive pentru organizarea unor astfel de evenimente.

  În orice situație, Primăria Municipiului Târgu Jiu este obligată să respecte măsurile impuse de autoritățile centrale. Știu că aceste măsuri produc nemulțumire. Cu toții am obosit și ne dorim să scăpăm cât mai repede de aceste restricții care ne-au făcut viața mult mai grea. Am purtat discuții cu toți factorii de decizie pentru a găsi soluții și a permite cât mai multor persoane să participe la premierea absolvenților. Mi-aș dori să putem umple stadionul. Mi-aș dori să putem oferi copiilor noștri un spectacol extraordinar, pentru că merită!“, a spus primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: